Tråkigt att vara ensam...

DATUM: 2013-02-27 | TID:14:52:52 | KATEGORI:
hej alla! är ensam hemma, har varit det nästan hela dagen idag. inte så roligt att vara ensam. fast jag har ju min kanin och ödlor här hemma. :D jag ska snart åka och handla lite mjukis byxor till mig, jag vill ha de i mörkrosa och marinblå om jag hittar några sånna. jag kan lägga upp bilder på de saker jag köpte idag. det kanske blir något mer jag handlar eftersom jag behöver nya kläder, har jätte lite fast när man tittar i min garderob så ser det ut som jag har jätte mycket kläder men det är bara för att jag inte lägger mina kläder i ordning. juste imorgon så fyller min mamma år, ska nog baka idag tills imorgon. jag vet inte vad jag mer kan skriva om, men jag lägger iaf upp lite bilder på det jag köpte.. fast jag vet inte om jag hinner att lägga upp bilder, vi får se! har ni några mjukis byxor i mörkrosa eller marinblå? kan ni då säga vart ni köpte de.

SPORTLOV!!!!

DATUM: 2013-02-25 | TID:08:09:15 | KATEGORI:
yeeees! äntligen sportlov. :) slippa skolan, gå upp sent.. allt man kan göra när man har lov. ska spela starstable nu. har ni sportlov?

Sjukling här

DATUM: 2013-02-22 | TID:09:25:51 | KATEGORI:
sjuk idag. :( helt ensam hemma också.. men det ska jag inte skriva om. min blogg kanske ser lite tråkig ut just nu, men det är bara för att jag inte har någon header än, tror jag ska fixa en idag, hoppas jag. har jätte tråkigt nu.. spelar det där "hästspelet" starstable, det är grymt! ni borde prova att gå med i det och då kan ni bli vän med mig där, om ni vill såklart. ;D inget mer att blogga om nu, men jag tror jag har gjort klart headern idag iaf. :) bye. ♥

Ny blogg

DATUM: 2013-02-20 | TID:12:34:28 | KATEGORI:
hej, rubriken "Ny blogg" är inte för att jag ska skaffa ny blogg utan at jag ska ändra på den och sånt där. :) jag återställde mallen igår för jag hade gjort något fel på min blogg och då tänkte jag ändå att jag kunde göra om hela bloggen, typ med färger och header.. jag tror den bli klar idag, jag vet inte. :/ men hoppas. jag tror också at den kommer bli bra! men jag kommer åka till stallet idag så jag kommer inte vara hemma på typ 2 timmar så jag kommer då att hålla på med bloggen sen när jag kommer hem från stallet. jag måste försöka vara där oftare för jag är så dålig nu när jag får läxor från skolan och allt. rider ni föresten? skulle vara roligt att veta om ni gör det. :D

Känner mig taskig

DATUM: 2013-02-19 | TID:16:07:25 | KATEGORI:
förlåt... :( jag vet att jag inte har bloggat på länge, eller länge. jag vet inte hur länge sen jag blogga. :/ men aja, nu bloggar jag iaf, jag har ju fått ödlor som hela familjen ska dela på, det är geckoödlor. ♥ jag vet inte vad jag kan säga mer, men snart så är det SPORTLOV för mig!! kommer att älska det. :) ♥ när har ni sportlov?

Trööööött

DATUM: 2013-02-11 | TID:20:20:06 | KATEGORI: Vardag
halloj. ♥ skiit trööött nu.. ska nog gå och lägga mig snart. :( jag har inte så mycket att skriva om, men jag är skit glad för jag kom 2:a på det där hästspelet, starstable som det heter. :) blev såååå glaad! :) ♥ men jag har inget mer att skriva om. bye, syns sen!