Sjuk :(

DATUM: 2012-11-12 | TID:08:18:43 | KATEGORI: Vardag
Gaaah, idag är jag sjuk... Skit tråkigt.. :( Men tur att jag har spelat in Twilight på tv:n.. :) ♥ Jag vet inte vad jag ska skriva, men igår var jag hos min mormor och fick presenter för jag hade fyllt år 1 November.. :) Men det tråkiga är att jag inte kunde åka till en tävling som var igår på min ridskola.. :( Men jag är skit glad för att jag fick ett par nya ridstövlar, fast egentligen skulle jag ha fått de i julklapp.. ♥ ♥ Jag har inte tagit ett kort på de, men jag kan lägga upp ett foto från internet. :)

Sorry :(

DATUM: 2012-11-03 | TID:18:59:00 | KATEGORI:
Jag vill bara verkligen säga förlåt, förlåt... :( Förlåt för att jag inte har bloggat på två dagar. Men det är för att jag har fyllt år och sen har jag haft fullt upp med stallet den här veckan.. :) På tisdag tror jag att jag kommer blogga mera.., och lägga upp bilder från min nya kamera. :) Kommer lägga upp jätte mkt häst-bilder... Men nu har inte jag så mkt att skriva om något mer idag.. :) Bye bye. ♥

:)

DATUM: 2012-11-01 | TID:07:52:56 | KATEGORI:
Hello! ♥ Idag fyller jag år! Ni som läste igår så skulle jag ju blogga på kvällen, men det blev det inte.. :) Men jag ska bara säga att det gick jätte bra igår när jag hoppade på ridskolan. :) Men jag har inga bilder från igår, för jag gjorde inga muffins eller tårta. :( Men idag kommer det bilder, för jag har fått en kamera i fördelsedagspresent.. :) Men den ska hela familjen dela på. :) Jag har inte så mycket att skriva nu... Men jag kan skriva mer vid lunch. :D Också kan jag lägga in lite bilder som jag kommer ta med min kamera idag. :)